قانونگذار آمریکایی: کنگره جای سخنرانی یک جنایتکار جنگی و عامل نسل‌کشی نیست

نماینده کنگره آمریکا در اعتراض به حضور نتانیاهو در کنگره می گوید: باید از خود بپرسیم: چگونه می‌خواهیم در صحنه جهانی نماینده باشیم اگر از یک متهم جنایتکار جنگی برای سخنرانی در جلسه مشترک کنگره دعوت می کنیم، زیرا او صدها هزار غیرنظامی فلسطینی، اکثراً زنان و کودکان را مجازات می کند، ما به عنوان یک ملت طرفدار چه هستیم؟
کد خبر : 16876

قانونگذار آمریکایی: کنگره جای سخنرانی یک جنایتکار جنگی و عامل نسل‌کشی نیست

قانونگذار آمریکایی: کنگره جای سخنرانی یک جنایتکار جنگی و عامل نسل‌کشی نیست

نماینده کنگره آمریکا در اعتراض به حضور نتانیاهو در کنگره می گوید: باید از خود بپرسیم: چگونه می‌خواهیم در صحنه جهانی نماینده باشیم اگر از یک متهم جنایتکار جنگی برای سخنرانی در جلسه مشترک کنگره دعوت می کنیم، زیرا او صدها هزار غیرنظامی فلسطینی، اکثراً زنان و کودکان را مجازات می کند، ما به عنوان یک ملت طرفدار چه هستیم؟

جمال بومن، نماینده کنگره آمریکا در اعتراض به حضور و سخنرانی نخست وزیر رژیم صهیونیستی در کنگره در نوشتاری برای گاردین آورده است: ایالات متحده و دولت فدرال ما دوست دارند خود را به عنوان رهبران صلح، دیپلماسی و حقوق بشر معرفی کنند. در چشم جهان، ما می خواهیم به عنوان همکار و ائتلاف ساز دیده شویم که با هم برای حل مشکلات در سراسر جهان کار می کنیم. واقعیت در مراکز قدرت اما بسیار متفاوت است.

وی در ادامه آورده است: روز چهارشنبه، بنیامین نتانیاهو برای سخنرانی به کنگره رفت کاری که یکی از بالاترین افتخارات رهبران خارجی است. نخست وزیر اسرائیل در بحبوحه چیزی که دادگاه بین المللی دادگستری به عنوان یک نسل کشی محتمل توسط دولت اسرائیل تشخیص داده است، دعوت شد. ما در برهه‌ای از دموکراسی در جامعه خود هستیم که باید از خود بپرسیم: چگونه می‌خواهیم در صحنه جهانی نماینده باشیم؟ اگر از یک متهم جنایتکار جنگی برای سخنرانی در جلسه مشترک کنگره دعوت می کنیم، زیرا او صدها هزار غیرنظامی فلسطینی، اکثراً زنان و کودکان را مجازات می کند، ما به عنوان یک ملت طرفدار چه هستیم؟

بومن در ادامه آورده است: دعوت از یک جنایتکار جنگی نباید پاسخ ما باشد. ماه گذشته، من این فرصت را داشتم که با سارا، دختر 17 ساله غزه ای که خانه اش توسط نیروهای اسرائیلی بمباران شد، ملاقات کنم. دو برادرش احمد و محمد کشته شده اند و تمام بدنش دچار سوختگی عمیق است. او به مدت یک ماه نتوانست خانه اش را برای درمان پزشکی ترک کند زیرا نیروهای اسرائیلی خانه او را محاصره کرده بودند. خوشبختانه، او توانست برای درمان به ایالات متحده بیاید، اما هنوز برای امنیت خانواده ای که پشت سر گذاشته می ترسد. من همچنین با خانواده‌های اسیران اسرائیلی ملاقات کرده‌ام که نگران امنیت اعضای خانواده‌شان هستند، زیرا نتانیاهو همچنان به اعمال مجازات دسته جمعی ادامه می‌دهد. آنها می ترسند که عزیزانشان مانند دیگران توسط لشکرکشی های نظامی اسرائیل کشته شوند.

او تصریح کرده است: من از اینکه اجازه می‌دهیم به مردی که مسئول از هم پاشیدن خانواده‌ها و کشتار غیرنظامیان اسرائیلی و فلسطینی است، اجازه دهیم تا در مقابل کنگره بتواند حمایت و بودجه را برای کمپین بمباران بی‌رویه خود جلب کند، منزجر هستم. سوابق نتانیاهو از رفتار فاشیستی و نسل کشی جدید نیست. او مسئول بازداشت فلسطینی‌ها بدون تشریفات قانونی، گسترش غیرقانونی شهرک‌ها در کرانه باختری، و تمرین کشتار بی‌رویه ده‌ها فلسطینی در حملات هولناک نظامی است. او همچنین برای از بین بردن قوه قضاییه ملی تلاش کرده است، بنابراین نمی تواند پاسخگو باشد و خود را با بازیگران راست افراطی مانند ایتامار بن گویر که خواستار آوارگی دسته جمعی فلسطینی ها هستند، همسو می کند.

به نوشته بومن، «در اسرائیل، هزاران نفر در اعتراض به مدیریت نتانیاهو در جنگ، به خیابان می آیند. آنها خواستار آتش بس و مذاکره بین اسرائیل و حماس برای حفاظت از امنیت غیرنظامیان بی گناه در اسرائیل و غزه هستند. حتی هزاران نفر در مقابل ساختمان کنگره تظاهرات کرده و خواستار آتش بس فوری و پایدار و آزادی اسیران شدند. اکثریت مردم آمریکا و مردم سراسر جهان از این امر حمایت می کنند. یک خشم اخلاقی در وجدان آمریکایی وجود دارد که به طور کامل در کنگره ابراز نمی شود. حضور نتانیاهو و سخنرانی او مستقیماً اراده اکثریت قاطع آمریکایی‌هایی را که خواهان صلح هستند تضعیف می‌کند.»

او در پایان تاکید کرده است: بیشتر اعضای کنگره به جای پیوستن به این فشار جمعی، بیشتر بر روی هنجارهای نهادی و رویکرد نئولیبرالی خود به سیاست خارجی متمرکز هستند. اگر رهبران ما تصمیم بگیرند که اراده مردم را نادیده بگیرند، سیستم ما شکسته می شود. همه ما باید از قتل کودکان، چه در داخل و چه در خارج، خشمگین باشیم. همه ما باید در سالن های کنگره فریاد بزنیم تا زمانی که رهبران ما چاره ای جز گوش دادن نداشته باشند. ما به آتش بس دائمی و آزادی اسیران نیاز داریم. ما به جهانی نیاز داریم که در آن مردم بفهمند که انتقاد از یک دولت یا یک رهبر شما را یهودستیز نمی کند. ما به یک تغییر پارادایم در نحوه برخورد با مسئله اسرائیل و فلسطین نیاز داریم. زمان آن فرا رسیده است که جایگاه خود را به عنوان یک دموکراسی و جامعه مورد ارزیابی مجدد قرار دهیم و همسویی و حمایت خود از نتانیاهو و دولت نسل کش او را مورد بررسی مجدد قرار دهیم، زیرا این ظالمانه است. برای صدها هزار غیرنظامی بی گناه، و برای دموکراسی ما در کل چرا که آینده به آن بستگی دارد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات